Kotkan Kiri

Lapin mökki

Kairankirijöiden lomamajat

Kairankirijätsäätiöllä on omistuksessaan lomamajat n 2 hehtaarin tontillaan , jotka sijaitsevat Inarin kunnassa, Nanguniemessä sen pohjois-rannalla Veskoniemen ja Nanguvuonon välissä. Säätiön ovat perustaneet vuonna 1991 urheiluseurat Kotkan Kiri ja Lapin Kaira.

Alueella sijaitsee kolme asuinrakennusta, joissa kuusi asuinsolua, niissä majoitustilat viidelle hengelle. Kaikissa huoneistoissa on puulämmitys. Asuntojen varustus noudattelee niukkaa ja käytännöllistä retkeilytilojen varustusta. Sängyissä on patjat, tyynyt ja peitot. Liinavaatteita ei ole.

Yhdistetty ruokailu-saunarakennus sijaitsee lähes Inarin järven rannassa. Ruokailutilaansopii kerralla aterioimaan n. 20 henkilöä. Kaasuliesi on käytössä (alueella ei ole sähköä). Ruokailuvälineitä on riittävästi. Saunaan sopii kerralla n. 12 henkilöä. Peseytymistila on saunan yhteydessä. Pihapiirissä on palju ja huvimaja.

Majat sijaitsevat tiettömän tien päässä. Autolla pääsee n. 1,5 km:n päähän. Loput matkasta käveltävä osin pitkospuita pitkin. Reitti on merkitty. Veneelläkin pääsee kesällä. Matkaa on n. 1 km. Talvella sukset on välttämättömät liikkumiseen.

Majojen varaukset:

Arja Ylönen
puh. 05 228 2196 tai 0400 654 131
Lapin mökkiLapin mökkiLapin mökki